dijous, 13 de setembre de 2012

L'Arreu organitza el tercer Curs de Gralla i Tabal

Per tercer any consecutiu, el Casal Popular l’Arreu organitza el curs de gralla i tabal que pretén desenvolupar coneixements i habilitats musicals d’aquests instruments característics de la cultura popular dels Països Catalans.

 El curs de Gralla i Tabal va dirigit tant a infants com als adults i s’impartirà els dissabtes a partir del 6 d’octubre de 2012 fins el 27 d’abril de 2013, i comptarà amb diferents nivells d’aprenentatge: inicial, perfeccionament i avançat. Per una banda, aquesta activitat permet adquirir coneixements propis de l'educació musical (llenguatge musical, solfeig, ritme, expressió musical, digitació...) i també, contribueix a la formació sobre la cultura del nostre país. 
Un dels objectius del curs de gralla i tabal és contribuir a la participació de diferents generacions a la Colla Gegantera i augmentar el nombre de persones en el projecte plural i popular del Casal l’Arreu.
El període d’inscripció estarà obert fins el proper 30 de setembre, el preu de matrícula és de 60 € i la inscripció es podrà realitzar presencialment al Casal Popular l’Arreu (divendres a la tarda), telefònicament al 648.73.50.52 o a través del correu electrònic: casal@larreu.org.
En la passada edició 2011-2012 van participar en el curs de gralla 15 alumnes i 5 en el curs de tabal.